Välähdyksiä ohjelmasta

(kuva: Jussi Anno)

Nuori2017 tapahtuman ohjelmatarjonta on laaja ja monipuolinen. Ohjelmasta toiseen liikkuessa myös tunnelmat vaihtuvat nopeasti. Tarjolla on jokaiselle jotakin ja monelle jopa niin monta asiaaa, että on vaikeus valita. Etenkin digitaalisuuteen liittyvät teemat tuntuvat olevan ajan hermolla ja kaikki halukkaat osallistujat eivät mahdu edes mukaan.Koska itse ei voi käydä kaikissa ohjelmissa kuullostelin myös muiden osallistujien tuntemuksia ja kokemuksia.  Tiistaina Monitoimitalo 13:sta on runsaasti tarjolla digimaailman ohjelmaa.

Presidentti Tarja Halosen Nuoret Rauha ja Turvallisuus 2250 oli maanantaina kuulemassa suuri joukko ihmisiä. Kuulijat pitivät ohjelmaa mielenkiintoisena ja arvostivat Presidentti Halosen esille tuomia asioita. Tämän tyyppistä ohjelmaa toivottiin jatkossakin lisää.

Kävin kuuntelemassa maanantaina Työpajojen ABC ohjelman. Susanna Palo Työpajayhdistyksestä kertoi kattavasti mistä työpajatoiminnassa on kyse, mihin työpajan kävijät sijoittuvat jatkossa ja mitä tarkoittaa valmentajuus. Työpajoilla valmentaminen, kannustaminen, rohkaisu sekä jokaisen oman elämänpolun rakentaminen ovat keskiössä. Susanna Palo oli tehnyt tiiviin ja kattavan esityksen aiheesta.

Blues Brothers messu kokosi Tampereen tuomiokirkon täyteen kuulijoita ja osallistujia. Messu oli mukaansa tempaava ja sen tunnelmaa kehuttiin kovasti. Osallistuja osa käy kirkossa harvoin, mutta totesi sinne ehkä useamminkin menevänsä, jos messujen sisältö olisi tämän illan kaltainen. Huikea elämys ja mieliinpainuva kokemus. Facebook täyttyi osallistujien messusta ottamista kuvista ja videon pätkistä.

Virsi ja viini ilta kokosi myös ison joukon väkeä. Tunnelma oli kuuleman mukaan virkistävä ja voimauttava. Tämä oli hyvä vastapaino ihmisvilinälle ja mukava päätös kiireiselle päivälle.

Tiistaina kuulaassa, kauniissa aamussa kohti Tamperetaloa käveli innostunut nuorisotyön ammattilaisten joukko tutkien ahkerasti ohjelmaa ja sen monipuolista tarjontaa. Kohti uutta ja innostavaa päivää!

#Nuori2017

Mukavaa tiistaita kaikille toivotttaa
Tammiston Marjo
sivutoiminen nuorisotyön ja nuorisotutkimuksen maisteriohjelman opiskelija
päätoiminen nuva ope Seurakuntaopistolta Järvenpäästä

kuva: Jussi Anno / NUORI2017

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s